CAD Girona Preguntes i respostes

Informació CAD Girona

Web española

Preguntes i respostes

CAD Girona
2D,RENDER,3D, ROTULACIÓ, ARQUITECTURA. MECANICA

Dibuixes plànols a la teva empresa?

Podem ajudar a millorar la productivitat, actualitzant coneixements. Escollir el programa legal més adequat a la teva feina al mínim cost o fem la feina de forma externa per estalviar el cost fix de la persona que dibuixa.

Tens pensat dibuixar per millorar la planificació de les teves reformes o ampliacions a la empresa?

Moltes empreses grans que tenen el seu departament de manteniment, necessiten un programa de CAD Girona que doni resposta rapida a la hora de fer plànols de les ampliacions o reformes tenim varies solucions en programari que poden incloure la posta en marxa del personal per utilitzar-lo.

 

Necessites algú que dibuixi per tu o te ensenyi a fer-ho mentre fas el que necessites dibuixar?

Podem dibuixar per tu o ensenyar-te a fer-ho sempre i quant disposis de temps o el personal, encara que no tingui els coneixements de dibuix, sempre es pot formar.

Vols veure com quedarà realment el teu projecte abans de construir-lo?

Es pot fer un plànol 2d o 3d tipus esbós o fotorealista. No es difícil però requereix experiència i preparació a més dels programes adequats.

Creus que serà mes fàcil de vendre el teu disseny si presentes una perspectiva de com quedaria?

Segur que si, un dibuix o una perspectiva serveix per mostrar una idea, i dona un valor afegit al teu treball, tot i que no es convenient entregar-lo si no estem segurs de ens robin la idea i busquin un altre proveïdor que faci la nostra feina de disseny.

Saps que es pot fer una imatge fotorealista a partir de una foto real i unes mides?

Fàcil i rapit a partir de una foto i unes mides sobre el que apareix a la foto, podem col·locar un moble en un menjador o una cuina, també una maquina en una nau o una casa en un solar.

Creus que es fàcil i ràpid dibuixar en 3D?

Cada dia es més fàcil dibuixar en 3D els programes han millorat molt i qualsevol que tingui una mínima visió espaia’l pot crear un model tridimensional en poques hores.

Si estàs dibuixant en Autocad tens dutes o creus que podries millorar la teva productivitat?

L’ Autocad és complicat per el que no el coneix i difícilment s’aprofita totes les eines, podem ensenyar-te el que necessites per fer la teva feina de la forma més eficient CAD Girona.

Saps si hi ha programes més econòmics que Autocad que funcionen igual que Autocad?

CAD Girona Si existeixen programes que funcionen igual que la versió 2000 i que la versió 2015 d’Autocad i tenen 10 vegades menys preu o be son gratuïts.

Tens versió pirates de programes de dibuix i saps pots tenir problemes amb la llei?

Conec molta gent que ha tingut problemes a causa de denuncies directes del fabricants, per utilitzar programes sense la llicencia corresponent, es fàcil de piratejar els programes però no podem estar tranquils si fem un us professional dels mateixos, ja no es excusa que son cars o que tothom ho fa, de fet es una qüestió de consciència i tranquil·litat professional CAD Girona SketchUp

Dibuixes plànols de arquitectura, mecànica o estructures de qualsevol material?

CAD Girona, Sigui quin sigui el teu tipus de dibuix podem trobar la manera de fer-ho mes fàcil, perquè existeixen solucions professionals al mercat per tots els sectors i si no es poden fer a mida a CAD.Maridalt som professionals en la creació de aplicacions especifiques per fer mes rapit feines rutinàries de dibuix.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada