Cad coaching

 

Presentació:

Cad coaching es una aplicació de les tècniques de coaching i PNL  en el personal que dibuixa en una empresa per tal que millorin la seva productivitat i el resultat  del dibuix fet amb programes de CAD

 

Missió:

Fer plànols més ràpidament fàcils de modificar, millorar qualitat com per exemple dibuix en 3d ,Render, fotorealisme o obtenir dades per als pressupostos del dibuix automàticament.

A qui va dirigit el curs:

Sobre tot Empreses dissenyen o construeixen maquines,  edificis  i objectes, fabriques que tenen serveis de manteniment  i també a professionals lliures que es dediquin a dibuixar com una de les seves principals activitats.

Metodologia:

  1. Observació, Recerca de Objectius a que es volen aconseguir, Eines que disposem, coneixements actuals del personal, identificació vicis adquirits  y entorn de treball.
  2. Proposta de canvis de programa o tècniques de dibuix, eliminació de vicis.
  3. Determinar objectius basics i ben orientats, ensenyar la tècnica PNL orientat al CAD.
  4. Adquisició de noves eines i/o conceptes necessaris per el procés de dibuix.
  5. Acompanyament del personal  en les tasques de dibuix, resoldre dubtes y conceptes.
  6. Mesurar si se aconsegueix els objectius  i ajustar si es necessari per aconseguir-los

 

El Coaching es sobre tot el procés de acompanyament  per aconseguir que facin la feina de forma correcta per ells mateixos, repassar el temes apresos i resoldre dubtes o problemes que puguin sorgir a la hora de dibuixar dia a dia, consistirà en varies visites programades a cada una de les persones que dibuixa  en el seu entorn de treball.

El PNL es la programació neurolingüística, consisteix en definir unes frases que ajudin al personal a fer la feina rapida i correcta, aquestes frases s’han de repetir vocalment o mentalment fins que el cervell les assimili, i ajudin inconscient ment a millorar la forma de treball.

El CAD i la delineació es la meva especialitat des de fa molts anys he col·laborat en la posta en marxa i la millora de moltíssimes empreses, en això tinc  molta experiència, conec un gran ventall de programes i puc adaptar me a qualsevol programa molt ràpidament per trobar les opcions de dibuix més adequades per cada cas.

 

Objectius:

Seran determinats en la primera fase depenent de la empresa, els objectius els proposaran els responsables del grup i els mateixos dibuixants , o el formador segons els resultats que es vulguin obtenir.

Proposta de curs:

Les dates i els horaris del curs seran a convenir la duració de curs dependrà del numero de persones que integrin el projecte i la quantitat de objectius que es decideixin en la segona part, també els coneixements del personal a formar que si dibuixen habitualment o no han dibuixat mai.

Es podrien recomanar unes 10 hores per alumne en sessions de 2 o 3 hores repartides en 2 o 3 vegades a la setmana, cada cas se estudiarà, també es pot contractar per fases i cada una de les fases pot tenir una durada diferent i un horari diferent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada