BricsCAD

BricsCAD Funcionalitats

BricsCAD
BricsCAD

 

BricsCAD ofereix potents eines per al modelatge directe de sòlids utilitzant les nostres restriccions geomètriques. Les operacions de modelatge directe s’apliquen a tota la geometria sòlida ACIS, ja sigui creada en BricsCAD o importats. A més, una característica clau de les capacitats d’edició directes BricsCAD és la preservació de la intenció del disseny, simplificant enormement el treball en dissenys complexos.

Modelatge d’assemblatge MILLORAT

Modelatge d’assemblatge li permet organitzar les estructures jeràrquiques de components mecànics .dwg per a productes de models complexos. Reuneixi els seus productes tant amb disseny d’a dalt a a baix i d’a baix a dalt i compongui l’assemblat amb facilitat amb potents restriccions 3D entre les cares i les vores de diferents components mecànics.

Restriccions 3D

BricsCAD ofereix poderoses eines per al modelatge de sòlids de forma directa amb la resolució de restriccions geomètriques. Els models sòlids poden ser modificats per la definició de restriccions entre els seus elements. Si hi ha una restricció en 3D que fixa en la col·locació de les cares bordes, aquesta restricció es mantindrà durant les operacions del seu model. Li permet parametritzar qualsevol característica del model 3D.

Xapa Metall V14

Xapes de metall amb BricsCAD es poden crear peces de xapa metàl·lica mitjançant l’extrusió de perfils 2D i després afegir noves pestanyes a través de les vores extretes. Corbes, creus i relleus s’agreguen automàticament. Totes les operacions de modelatge directe i limitacions 3D es poden aplicar a l’edició de peces de xapa metàl·lica. Per a dissenys de sortida als sistemes de fabricació assistida per ordinador (CAM), peces de xapa es pot desplegar de forma automàtica i després exportar-los a 2D. Dxf.

Generador d’Esbossos V14

Des de la introducció del modelatge directe en BricsCAD V12, és la funció més sol·licitada pels nostres usuaris ha estat capacitat de generar vistes associatives tant en 2D com a 3D. Amb BricsCAD V14, Bricsys introdueix nous comandos per generar vistes ortogràfiques, isometricas, i vistes de secció. Les vistes són automàticament actualitzades quan el model es canvia.
Intercanvio
Tornar a dalt
Connexió a Chapoo

Amb Chapoo vostè pot pujar arxius i compartir amb amics i col·legues de professió. Ells podran veure els seus arxius en el núvol i anotar i deixar tots els comentaris, no es requereix descarregar l’arxiu ni és necessari instal·lar cap programari.
Llegir més

BricsCAD Communicator V14

Communicator BricsCAD és un mòdul opcional per a les edicions Pro i Platinum que proporcionen suport per a l’intercanvi de dades en 3D d’alta qualitat entre els principals formats CAD. Facilita la importació i exportació de dades CAD 3D incloent neutre (per exemple, STEP i IGES), MCAD natiu (per exemple, CATIA, Inventor, SolidWorks) i formats específics del kernel.
Cotes i Anotacions
Tornar a dalt
Escales Anotativas V14

La propietat Escala Anotativa d’una entitat permet als usuaris controlar l’escala de les entitats que es mostren i s’imprimeixen amb la grandària correcta. Els tipus d’entitat que obeeixen a escala anotativa inclouen: textos, ombrejos, taules, cotes, toleràncies i directrius múltiples.

Directrius Múltiples V14

El comando Directriu Múltiple permet als usuaris crear ràpidament guies que utilitzen propietats predefinides guardades com un estil de directriu múltiple. El contingut d’una directriu múltiple pot ser text o un bloc. Les puntes de fletxa addicionals poden ser afegits o eliminats.
Interfície
Tornar a dalt
Quad V14

La intel·ligència Quad és una alternativa en seleccionar-editar entitats, ofereix un conjunt molt més ric d’operacions en l’edició mentre que es requereixen menys clics, sense saturar la pantalla amb un munt d’agafadors-glifos. L’eina Quad no solament facilita l’edició fàcil i ràpida de sòlids en 3D, sinó que també millora la redacció dels tipus d’entitats 2D.

Interface actualitzat V14

El nou disseny de la interfície BricsCAD manté totes les característiques de gran abast que vostè coneix, però a més amb un estil net o consistent amb l’experiència dels nostres usuaris.

Administrador d’ajustos

En el quadre de diàleg de configuració pot comprovar o modificar el valor actual de tots els ajustos. Els ajustos es poden veure per ordre alfabètic o categoria, que agrupa a les configuracions relacionades en una vista d’arbre. La funció de cerca integrada li permet trobar la configuració ràpida i intuïtiva.

Explorador de dibuixos

L’Explorador de dibuixos és un quadre de diàleg versàtil que li permet controlar tots els ajustos, inclosos els recursos interns i externs necessaris per crear i editar dibuixos. Pot copiar definicions entre dibuixos oberts usant arrossegar i deixar anar. La secció Carpetes li permet previsualizar dibuixos oberts. Els blocs que existeixen en aquests dibuixos es poden inserir en el dibuix actual, sense necessitat d’obrir el dibuix d’origen. Aquí també podrà accedir als dibuixos en el seu compte Chapoo. La secció Fulles li ajuda a administrar conjunts de plànols, obrir, crear, importar, exportar, imprimir, publicar o eTransmit.

Administrador d’atributs

BATTMAN (Administrador de Blocs d’Atributs): aquest comando permet l’edició de totes les propietats i ajustos de tots els atributs en definicions de blocs, també sincronitza els canvis el tots els blocs de referències.

Administrador de Conjunt de treball

Un conjunt de treballs és una col·lecció de dissenys dels arxius de dibuix diferents. El director de conjunts de treballs li permet administrar conjunts treballs i crear altres nous des de zero o basar-se en una fulla de plantilla. Conjunt de treball pot ser publicat, imprès i enviats.

Explorador de capes i filtres

L’explorador de capes facilitarà detalls de l’administrador de capes i proveirà les eines com a filtres de capes i estat de capes.

Administrador de Blocs

Cercador de blocs en dibuixos no oberts es poden inserir en el dibuix actuals en el panell de nous blocs en l’Explorador de dibuixos.
Altres característiques
Tornar a dalt
Suporti ratolí 3D V14

BricsCAD ja és compatible amb 3D mice de 3D connexion. Amb un ratolí 3D pot desplaçar-se de forma simultània, zoom i rotar el contingut 3D, mentre que el punter del ratolí estàndard és lliure de seleccionar els elements de menú de parts del model.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada