AutoCAD 2018 novetats en català

AutoCAD 2018 novetats

AutoCAD 2018 novetats

AutoCAD 2018 esta pensat per a Crear i compartir dibuixos precisos amb eines de productivitat innovadora. Estalvia temps i millora amb eines senzilles per recuperar camins trencats per referencies externes.

AutoCAD 2018 en referencies externes
AutoCAD 2018 modificacions ruta referencies externes

AutoCAD 2018 Ús l’eina de reconeixement de text de SHX a al convertir o importar geometria de PDF a objectes de text.

AutoCAD 2018 novetats en català

AutoCAD 2018 novetats en català
AutoCAD 2018 novetats en català

AutoCAD 2018 te millores significatives en presentació de navegació  3D moviments de  zoom  i enquadrar model importants i també compatible amb 4k

AutoCAD 2018 porta la aplicació per mòbils més fàcil-a-utilitzar mòbil inclosa a la subscripció de qualsevol producte AutoCAD).

També permet Afegir el Text  a Mtext, habilitant una opció per convertir una combinació de varis  objectes de text de la línia a un multi-objecte de text de la línia, automàticament mateixa forma i posició.

AutoCAD 2018 novetats en català
AutoCAD 2018 novetats en català

AutoCAD que millora el dia-per-dia, hora-per-hora, minut-per-ús de minut i eficàcia de producció. AutoCAD 2018 té molts aspectes alt-valor, petites millores de perfil que augmenten la productivitat.

Les millores d’Importació del PDF “El fet que importació de PDF ha pot estalviar temps i diners perquè els textos es podran modificar fàcilment i aprofitar millor pdf.

Ens alguns ordinadors l’AutoCAD 2018 quant Selecciona Objecte pots començar una finestra de selecció dins una part del vostre dibuix i llavors cassola i zoom a una altra part mentre mantenint selecció del fora-objectes de pantalla!

seleccio fora pantalla
Seleccio fora pantalla en alguns ordinadors no funciona